Wapenkluis S1 gecertificeerd voor 4 geweren en munitie [Aanbieding]

Wapenkluis S1 gecertificeerd voor 4 geweren en munitie [Aanbieding]

Nu in de aanbieding de gecertificeerde hunter wapenkluis S1 1539 voor 4 geweren en munitie. 100% goedkeuring en door Hunter Safes gemaakt.

De gecertificeerde wapenkluis S1, model 1539, hebben wij nu tijdelijk in de aanbieding. Om ervoor te zorgen dat je de juiste wapenkluis koopt heb ik voor jou wat nuttige informatie bij elkaar verzameld. Na het opnemen van deze informatie zul je bewust worden dat je straks een goedgekeurde en vooral veilige wapenkluis koopt. 

 

Regelgeving

Je bent op zoek naar een goedgekeurde wapenkluis. Allereerst is het handig om te weten dat waar je als verlofhouder moet voldoen op het gebied van wapenkluizen. Kort gezegd moet je wapenkluis inbraakwerend zijn. Korpscheftaken van de Politie, schietverenigingen, jachtverenigingen en andere tot wapens gerelateerde verenigingen adviseren vaak om een klasse S1 wapenkluis te nemen. Zo voorkom je afkeuring tijdens je verlofaanvraag, tijdens je periodieke controle en het scheelt uiteindelijk 2 keer werk. Meer informatie over de Wet Wapens en Munitie vind je op onze supportpagina "Wet Wapens en Munitie".

 

Gecertificeerde wapenkluis

De wapenkluis 1539 is een gecertificeerde wapenkluis die voldoet aan de EN14450 norm. Deze norm is opgedeeld in twee klassen. Namelijk S1 en S2 en worden vaak uitgedrukt als S-1 / EN14450 of S-2 / EN14450. Het model 1539 welke nu in de aanbieding is heeft klasse S-1/EN14450. Dit betekent dat plaatstaal minimaal 3 mm dik is, gecertificeerd kluisslot is gemonteerd op de kluisdeur met minimaal klasse A/EN1300, voorzien van minimaal 4 sluitpennen/deurschoten, getest en voorzien is van het certificeringslabel aan de binnenkant van de kluisdeur. Meer details over de EN14450 normering vind je op de pagina "Normering en dekkingsadvies".

 

Wapenkluis S1

De 1539 wapenkluis is een S1 wapenkluis. Bij aankoop van deze geweerkluis voorkom je afkeur en 2 keer werk als je na controle verplicht een gecertificeerde wapenkluis S1 moet kopen.

 

Wapenkluis met codeslot

De 1539 kan ook met codeslot worden uitgevoerd. Tegen meerprijs heb je keuze in verschillende codesloten. Deze sloten zijn mechanisch of elektronisch. Meer info over de codesloten op de wapenkluizen kun je vinden bij "Accessoires en opties" pagina of op de productpagina van "Wapenkluis 1539".

 

Formaat

De 1539 is een smalle wapenkluis welke niet veel ruimte in beslag neemt. Door zijn compacte uitvoering kunnen 4 geweren met een lengte in van 124 cm. De binnenkluis zorgt ervoor dat je ook munitie in deze wapenkluis kunt opbergen. Zo heb je alles op één centrale plek opgeslagen staan. 

 

Aanbieding

Deze wapenkluis aanbieding is geldig tot de voorraad strekt. Wacht niet lang, want dit is echt de goedkoopste wapenkluis welke gecertificeerd is met klasse S-1 / EN14450 en zwaarder is uitgevoerd dan bij andere aanbieders. Wij staan voor kwaliteit en willen dat jij de beste wapenkluis gebruikt. Kijk rustig rond op het internet en dan zul je snel zien dat deze wapenkluis nergens anders goedkoper is in verhouding met zijn klasse S-1 en het gewicht. Meer info en specificaties vind je bij de pagina "EU-Wapenkluis 1539". 

 

Wapenkluis kopen

Hunter Safes is het enige bedrijf die zelf haar wapenkluizen produceren sinds 1988. Onze concurrenten halen de wapenkluizen van ver en zijn gebonden aan vastgestelde productspecificaties. Daarentegen zijn wij bij Hunter Safes ook verlofhouders en weten als geen ander waar je in de praktijk rekening mee moet houden als het gaat om wapens veilig en gebruiksvriendelijk opbergen. Neem contact met ons op voor vragen, advies of een vrijblijvende offerte.

 

Bestel vandaag nog gecertificeerde wapenkluis S1 / 1539 en profiteer van deze aanbieding. 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.