Gamefair Belgium

Gamefair Belgium

Kom langs op 26, 27 of 28 mei 2023!

Gamefair Belgium is een jaarlijks terugkerend evenement voor jacht- en outdoorliefhebbers vanuit de hele wereld. Ook dit jaar zal Hunter Safes weer aanwezig zijn en wij presenteren graag onze nieuwste producten op deze beurs. Als je op zoek bent naar de veiligste manier om waardevolle wapens op te bergen, kom dan langs en profiteer van beursaanbiedingen!

Bezoek ons op beurstand nummer 75. Je bent van harte welkom! Zie hieronder waar precies Hunter Safes staat: 

 

Onze wapenkluizen zijn standaard geproduceerd conform klasse S1 / EN 14 450 en bieden de beste bescherming voor jouw wapens. Of je nu jager of sportschutter bent, onze wapenkluizen zijn de beste keuze! Wij vertellen op de beurs graag waarom! 

 

 

Maar dat is niet alles wat je kunt verwachten op Gamefair Belgium. Dit evenement biedt een mooie kans om de nieuwste trends en technologieën op het gebied van jacht en buitenactiviteiten te ontdekken. Er zijn veel stands en exposanten die een breed scala aan producten en diensten aanbieden waaronder jachtgeweren, messen, kleding, outdooruitrusting en nog veel meer!

 

Als je geïnteresseerd bent in jagen- en buitenactiviteiten dan is Gamefair Belgium een buitengewoon evenement die je niet mag missen! Hier vind je alles wat je nodig hebt om jouw hobby of passie naar een hoger niveau te tillen. En als u op zoek bent naar een veilige en betrouwbare wapenkluis, vergeet dan niet onze stand te bezoeken en onze nieuwe wapenkluizen te bekijken. Wij wachten op jouw bezoek aan Gamefair Belgium!

 

 

Meer informatie over de Gamefair en ticketprijzen kun je vinden op de website van de Gamefair. 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.