Autokluis voor alarmpistolen op maat

Autokluis voor alarmpistolen op  maat

Lees hier meer over een autokluis op maat voor alarmpistolen

Maatwerk autokluis

Voor één van onze klanten hebben wij een maatwerk wapenkluis ontworpen en geproduceerd voor het veilig opbergen van alarmpistolen.

 

Tijdens het productieproces

 

Eigenlijk moeten wij autokluis zeggen, want een van de eisen van de klant was dat de wapenkluis in hun bestelwagens past. Wij, Hunter Safes, zijn bij de betreffende klant op locatie geweest. Tijdens dit bezoek zijn de eisen besproken waaraan de autokluis moet voldoen. Tevens hebben wij het betreffende voertuig opgemeten waarin de autokluis wordt gemonteerd en het alarmpistool. Met deze informatie zijn wij aan de slag gegaan en hebben wij de autokluis precies conform wens van de klant geproduceerd.

 

Een van de eisen was dat de munitie apart opgeslagen dient te kunnen worden van de alarmpistolen. Het munitievak is voorzien van een mechanisch combinatieslot. Daarnaast wil de gebruiker graag snel bij de alarmpistolen kunnen komen. De autokluis is voorzien van een gasveer en een hendel voor het openen van autokluis. Daarnaast zijn er extra delen aan de autokluis gelast. Dit wilde de klant graag zodat accessoires en toebehoren zoals onder andere veiligheidshesjes en tablethouders meegenomen kunnen worden. Tot slot is de autokluis geproduceerd in de kleur zwart. 

 

Degenen die gaan werken met de autokluizen jagen vogels op rondom vliegvelden. Dit in het kader van veiligheid voor het vliegverkeer. 

 

Eindresultaat

Ook op zoek naar een maatwerk autokluis/wapenkluis?

Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag mee!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.