Blog over wapenkluizen, pistoolkluizen en munitiekluizen.

Wapenkluis met glas op maat voor Finse klant

Wapenkluis met glas op maat voor Finse klant Ons project voor een Finse klant resulteerde in de levering van een unieke wapenkluis, perfect samenspelend tussen beveiliging en luxe. De klant, een estheticus en veiligheidsbewuste jager, vond in onze kluis niet alleen een functioneel stuk, maar ook een visueel aantrekkelijk statement voor zijn huis. De positieve ervaring heeft geleid tot verdere interesse uit Finland, waarbij we blijven streven naar hoogwaardige, gepersonaliseerde service en producten.

Veiligheid Boven Alles: Waarom Een S-1/EN14450 Gecertificeerde Wapenkluis van Hunter Safes een Slimme Investering is

Veiligheid Boven Alles: Waarom Een S-1/EN14450 Gecertificeerde Wapenkluis van Hunter Safes een Slimme Investering is In een wereld waar veiligheid centraal staat, is de keuze voor een wapenkluis van Hunter Safes met S-1/EN14450 certificering een slimme investering. Deze internationale certificering garandeert inbraakbestendigheid volgens de norm EN14450, waardoor je vuurwapens veilig en beschermd blijven. Het gebruiksvriendelijke ontwerp en de nadruk op verantwoord wapenbezit maken deze wapenkluis een essentiële keuze voor iedereen die waarde hecht aan de hoogste normen van veiligheid. Kortom, met Hunter Safes staat veiligheid altijd voorop. Lees hier voor meer info.

Autokluis op maat in armsteun of middenconsole plek

Autokluis op maat in armsteun of middenconsole plek In de moderne wereld van auto's, waar reizen niet langer het enige kenmerk is maar veiligheid ook een steeds grotere rol speelt, introduceert onze nieuwste innovatie een geavanceerde oplossing voor veiligheid onderweg. Maak kennis met de beste autokluis welke speciaal ontworpen is voor montage in de armsteun of middenconsole.

Jacht en Buitenleven 2023 in Liempde

Jacht en Buitenleven 2023 in Liempde Op de Jacht en Buitenleven Beurs is één exposant die eruit springt: Hunter Safes. Dé specialist van wapenkluizen biedt hoogwaardige opslagoplossingen die perfect aansluiten bij de behoeften van jagers en outdoorliefhebbers. Met op maat gemaakte wapenkluizen, uitgevoerd met hoogwaardige kluissloten, die voldoen aan wettelijke naleving en duurzaamheid, biedt Hunter Safes de ultieme beveiliging voor waardevolle bezittingen zoals geweren, munitie en accessoires. Bezoek onze stand om de nieuwste innovaties te ontdekken en deskundig advies te krijgen, zodat je met een gerust hart kunt genieten van de natuur.