Herkomst materialen en onderdelen

vlag Europese Unie, Europa, E.U. | bol.com

Omdat de kwaliteit van een wapenkluis bij Hunter Safes de hoogste prioriteit heeft gebruiken wij materialen en onderdelen afkomstig uit de Europese markt. Hier hebben wij zéér bewust voor gekozen, want op deze manier kunnen wij wapenkluizen produceren van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor zijn onze wapenkluizen niet te vergelijken met niet-gecertificeerde wapenkluizen of wapenkluizen afkomstig van bijvoorbeeld een bouwmarkt.

 

Sloten

M-Locks
Een toonaangevende Nederlandse producent van sloten en toetsenborden met een breed scala een producten. Het bedrijf is ISO 9001:2015 gecertificeerd. De sloten zijn o.a. EN1300, IMP en VdS gecertificeerd. M-locks is sinds 1990 actief op de markt. 

Wittkopp
Een prestigieus Duits bedrijf dat sloten en toetsenborden produceert. Het bedrijf is ISO 9001:2015 gecertificeerd. De sloten zijn o.a. EN1300, IMP en VdS gecertificeerd. Wittkopp onderscheidt zich door de zeer hoge kwaliteit van producten en betrouwbaarheid in het gebruik. Wittkopp is sinds 1857 actief op de markt. 

Euro-Lock
Het bedrijf Euro-Lock is onderdeel van Lowe & Fletcher Group in Engeland. Zij produceren en leveren sloten voor de internationale markt. Het bedrijf is in 1889 opgericht door John Lowe en Thomas Fletcher en nog steeds in handen van de familie. Tegenwoordig zijn ze gespecialiseerd in sluitsystemen voor de industrie en verkopen zij meer dan 70 miljoen producten per jaar.

 

Plaatstaal


Onze vertrouwde leverancier voor plaatstaal, die ons altijd een product van de hoogste kwaliteit levert met certificaat. Met deze kwalitatieve plaatstalen produceren wij onze wapenkluizen. Elke levering van Tesko Steel wordt zorgvuldig gecontroleerd door onze medewerker die verantwoordelijk is voor het kwaliteitssysteem. Op deze manier heeft ons eindproduct (wapenkluis) de hoogst mogelijke kwaliteit. 

 

Poedercoating


Een Zwitserse producent van poedercoating. De naam IGP staat voor kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. IGP biedt innovatieve poedercoatingsystemen voor het coaten van diverse materialen. Het bedrijf is ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 en ISO 45001:2018 gecertificeerd. IGP is sinds 1968 actief op de markt.  

 

Verlichting


De kwaliteit van onze producten is onze hoogste prioriteit. Met oog voor ieder detail hebben wij gekozen om LED-verlichting te gebruiken in onze wapenkluizen waarvan de fabrikant een toonaangevende merk is is in de verlichtingsindustrie, namelijk Paulmann. Het is een Duits bedrijf die sinds 1978 actief is op de markt. Het aanbod omvat een breed scala aan aan producten van topkwaliteit.

 

Hendels

M-Locks
Naast sloten en toetsenborden nemen wij ook hendels af bij M-Locks. 

Hunter Safes
Wij produceren onze eigen hendels voor onze producten.