Veelgestelde vragen
1 Bezorgen en installatie
1.1 Kan Hunter Safes de bestelde wapenkluis ook plaatsen en verankeren?

Ja, wij kunnen de bestelde wapenkluis ook professioneel plaatsen en verankeren. Voor het plaatsen en verankeren is een plan van aanpak nodig. Uit ervaring weten wij dat elke klant weer een andere situatie heeft. Om het plaatsen en verankeren zo soepel mogelijk te laten verlopen is het handig om de volgende informatie te versturen naar ons: 

 

  1. Foto's van de inhuisroute, beginnend vanaf de losplaats tot aan de interne bestemming en de obstakels zoals trappen en hoge drempels;
  2. Maat van de smalste doorgang;
  3. Gewenste verankeringsmethode: verankering aan de muur, vloer of beiden. Verankering kan met keilbouten, chemische ankers of verlijming. 

 

Neem contact met ons op en verstuur de bovenstaande informatie voor een vrijblijvende offerte voor het plaatsen en verankeren van de wapenkluis. 

1.2 Bezorgen jullie de kluizen met een voertuig waarop reclame is te zien van jullie bedrijf?
Vanzelfsprekend rijden wij met voertuigen waarop geen recklame is te vinden van kluizen en brandkasten. Het kunnen natuurlijk wel voertuigen zijn met algemene tekst.
1.3 Brengt de bezorger de wapenkluis in huis?
Indien we met eigen vervoer van HunterSafes de bestelling komen afleveren zet de chauffeur de kluis op een plek op de begaande verdieping waar u deze wilt hebben. Het moet natuurlijk wel technisch mogelijk zijn.

Als we met een koerier of transportbedrijf laten bezorgen gebeurt dat meestal op een pallet en heeft de chauffeur de verplichting deze achter de eerste opening te plaatsen als dit technisch mogelijk is.
1.4 Hoe weten wij wanneer jullie komen afleveren?
Enkele dagen voor de aflevering berichten wij u op welke dag we komen afleveren en in welk dagdeel.