Autokluis op maat in armsteun of middenconsole plek

Autokluis op maat in armsteun of middenconsole plek

In de moderne wereld van auto's, waar reizen niet langer het enige kenmerk is maar veiligheid ook een steeds grotere rol speelt, introduceert onze nieuwste innovatie een geavanceerde oplossing voor veiligheid onderweg. Maak kennis met de beste autokluis welke speciaal ontworpen is voor montage in de armsteun of middenconsole.

Autokluis op maat: Veilig en vertrouwd achter slot en grendel

Onze op maat gemaakte autokluis is ontworpen met oog voor detail, om perfect te integreren met het interieur van jouw luxe voertuig. Het gebruik van hoogwaardige materialen en precisie in het vakmanschap zorgt niet alleen voor een naadloze esthetiek, maar verhoogt ook het prestige van jouw auto. Tijdens de rit en na de rit kun je veilig en vertrouwd je spullen opbergen in onze autokluis. 

 

Ingebouwde elektronisch kluisslot en hendel zorgen voor ruimtebesparing

Met het elektronische kluisslot en de inbouw handgreep welke discreet aan de voorkant zijn geïntegreerd, bespaart deze autokluis waardevolle ruimte in je auto. Een slimme oplossing voor auto's waar ruimte schaars is.

 

Gemakkelijke toegang

Dankzij de speciaal uitgevoerde deur in klepvariant biedt dit autokluisje snelle toegang tot je waardevolle spullen. Want de deur opent net als een armsteunvak of middenconsole. Een innovatieve functie die het gemak van toegang tot de kluis vergroot.

 

Technische specificaties

Klasse: S-1 / EN 14450
Waardeberging contanten: €2.500
Waardeberging kostbaarheden: €5.000
Buitenafmeting h×b×d: 19x35x16 cm
Binnenafmeting h×b×d: 14×34×15 cm
Slot: Elektronisch codeslot inbouw
Kleur: Zwart RAL9005 
Wapenlengte: 34
Gewicht: 18 kg
Verankeringsgat(en): Bodemzijde

 

Maatwerk speciaal voor jou

Als fabrikant begrijpen we dat elke klant unieke behoeften heeft. Daarom bieden we niet alleen keuzes in kleur en materialen, maar ook de mogelijkheid om de grootte en extra functies aan te passen, zodat zelfs de meest veeleisende gebruikers volledig tevreden zijn.

 

Neem contact op voor jouw perfecte autokluis

Ben je geïnteresseerd in het upgraden van jouw auto met één van onze autokluizen? Neem contact op met ons op. Ontdek hoe deze innovatieve oplossing aan al jouw verwachtingen kan voldoen en tegelijkertijd de veiligheid verhoogt.

Neem vandaag nog contact met ons op en upgrade jouw auto zodat jouw spullen veilig achter slot en grendel liggen. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.