Wapenkluis met lades

Wapenkluis met lades

Unieke wapenkluis met lades!

Bij het opbergen van wapens is veiligheid van groot belang en is een goede opslag onmisbaar. Ben jij sportschutter, jager of heb jij een wapen ter bescherming (denk hierbij aan o.a. politie en defensie)? Dan is een wapenkluis onmisbaar in jouw uitrusting. 

 

Op verzoek van een klant hebben wij een unieke wapenkluis met lades ontworpen. De lades werken op geleiders en de wapenkluis is uiteraard gecertificeerd conform klasse S1. 

 

Een traditionele wapenkluis heeft meestal alleen legplanken en/of een binnenkluis wat net onvoldoende kan zijn als het gaat om het praktisch en gemakkelijk opbergen van wapens. Een wapenkluis met lades is een ideale oplossing waardoor wapens, munitie en accessoires eenvoudig en gestructureerd opgeborgen kunnen worden.  

 

 

De wapenkluis is voorzien van een elektronisch codeslot. Sleutels kwijtraken of sleutels die afbreken zijn hiermee verleden tijd. Dankzij de geleiders zijn de lades soepel en stil in gebruik en heb je in geval van nood snel toegang tot de spullen die je nodig hebt. 

 

 

Geïnteresseerd in dit of een soortgelijk product? Neem dan contact met ons op!

Wij beantwoorden graag jouw vragen en denken graag mee welke oplossing wij kunnen bieden in jouw situatie. 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.