Verzenden & retourneren

 

 Verzending
Nadat u de bestelling via de webshop heeft gedaan krijgt u van ons de bevestiging en de faktuur. Op de faktuur staat welke kluis u heeft besteld en welke klasse deze heeft. Bewaar deze faktuur goed voor de verzekering of Politie ! U kunt de status van uw bestelling bekijken op onze website door te zoeken op uw factuurnummer.
Status van uw bestelling 
·        U kunt bij het invullen van het bestelformulier kiezen of u vooraf per bank wilt betalen of de bestelling onder rembours wilt ontvangen. Voor uw eigen veiligheid werken wij niet met iDeal of Paypal.
·        Zodra de bestelling klaar staat voor transport nemen wij contact met u op om de afleverdag en het tijdstip door te geven. 
·        Omdat wij trots zijn op onze producten die voor 100% uit eigen fabriek komen willen wij graag de bestelling zelf komen afleveren. Dit doen wij met reklame-vrije voertuigen.  
·        Onze chauffeurs helpen graag een handje mee de kluis op z'n plek te zetten, maar gaan geen trappen op of af. 
 
 Retourneren
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
 
 Uitzonderingen retourneren
 - maatwerk in afmetingen en afwerking binnenwerk
- andere sloten dan het standaard sleutelslot
- andere coating dan de standaard kleur 
 
  Garantie 
De garantie op brandkasten bedraagt 60 maanden op alle onderdelen alsmede een goede werking van het slotwerk van de producten, zoals omschreven op de factuur. Schade, welke ontstaat door ondeskundig gebruik dan wel het met opzet verkeerd gebruik van de geleverde producten, valt niet onder de garantiebepalingen. De garantietermijn van 60 maanden wordt gerekend vanaf de datum van levering, ongeacht of producten in gebruik zijn genomen of niet.  Op elektronische- en combinatiesloten geven wij 12 maanden garantie.
 
 Identiteit ondernemer
HunterSafes
Kleibultweg 5A 
7575 BM te Oldenzaal
tel: 0541 234 444
email: [email protected]
KVK nummer: 56226829
BTW nummer: NL200417241B01
 
Modelformulier voor herroeping   (dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)
— Aan 
HunterSafes
Kleibultweg 5A 
7575 BM te Oldenzaal
tel: 0541 234 444
email: [email protected]

— Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*):

 
 

 

 

 

 

 

 

— Besteld op (DD-MM-YYYY) :                                      — Bestelnummer :

       
 

 

 
 

 

 

 

 

—  Ontvangen op (DD-MM-YYYY):

 
 

 

 

 

 

— Naam/Namen consument(en)

 
 

 

 

 

 

— Adres consument(en) :

 
 

 

 

 

 

 

— IBAN Rekeningnummer:

 
 

 

 

 

 

— Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

 
 

 

 

 

 

 

— Datum(DD-MM-YYYY):

 
 

 

 

 

 

(*) Doorhalen wat niet van toepassing is.

 
 
Klachten buiten algemene voorwaarden?


We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected]. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.