Over ons

Hunter Safes is opgericht in 1989 en is sindsdien uitgegroeid tot een zelfstandig familiebedrijf. Hunter Safes heeft ruim 20 medewerkers in dienst die allen hun bijdrage leveren op hun eigen vakgebied, zowel in onze fabriek als bij onze klanten. In de vorige eeuw onderscheidde Hunter Safes zich al door maatwerk te leveren in de productie van kluizen en brandkasten.  Die kennis wordt vandaag de dag nog steeds benut bij het ontwikkelen van oplossingen voor onze klanten.

Hunter Safes is een vernieuwende, servicegerichte producent voor onze klanten. Oplossingen die altijd toegepast worden in een bedrijfskritisch proces. Of het nu gaat om een standaardproduct of een maatwerkkluis, de producten en de service van Huntersafes dienen de verwachting van huidige en toekomstige klanten te overtreffen.

 

In 1989 ben ik wapenkasten gaan verkopen. Het merk Hunter Safes werd al snel opgericht. Tot 2001 kocht ik wapenkasten van verschillende fabrikanten in Europa. Daarna ben ik zelf gaan produceren om producten van hogere kwaliteit te kunnen leveren. Sindsdien hebben wij een fabriek met meer dan 20 medewerkers en verkopen wij wereldwijd.  

Bert Beuvink

 

Ik werk sinds 2002 in ons familiebedrijf. Ik ben opgegroeid tussen de wapenkasten die wij zelf produceren en verkopen. In de loop der jaren heb ik de mogelijkheid gehad om verschillende activiteiten uit te voeren als onderdeel van de bedrijfsvoering. Als jager en sportschutter weet ik goed wat de behoeften zijn van vuurwapenbezitters op het gebied van opslag van wapens en munitie.

Sander Beuvink

 

Ik ben sinds maart 2022 werkzaam bij het familiebedrijf. Daarvoor ben ik vier jaar werkzaam geweest als HR-Adviseur. Binnen Hunter Safes richt ik mij op de (financiële) administratie, sociale media en het verkoopproces. Wat mij aanspreekt zijn natuurlijk de prachtige wapenkluizen die wij produceren, maar ook de informele sfeer en het feit dat de klant en zijn of haar wensen centraal staat bij ons. 

Dominique Beuvink