Voorzorgsmaatregelen Coronavirus (COVID-19) bij Hunter Safes

Voorzorgsmaatregelen Coronavirus (COVID-19) bij Hunter Safes

Bestel en betaal gemakkelijk online. Onze productie is 100% operationeel en de levertijden zijn nog steeds kort.Dus configureer of bestel direct uit onze voorraad! Laat je bestelling bezorgen of haal je bestelling op bij ons in de winkel. Door de uitbraak van het Coronavirus hanteren wij de richtlijnen van het RIVM aan. Onze productie is 100% operationeel en de levertijden nog steeds kort.

Bestel en betaal gemakkelijk online. Onze productie is 100% operationeel en de levertijden zijn nog steeds kort.Dus configureer of bestel direct uit onze voorraad!

 

Kies om je bestelling te bezorgen of zelf af te halen bij ons in de winkel. Laten bezorgen van je bestelling betekent dat wij je bestelling in of buiten je huis kunnen zetten op de begaande vloer. 

Afhalen kan van maandag t/m zondag, ofwel 24/7 via onze buitenkluis. Wij zetten je bestelling in de buitenkluis en versturen de tijdelijke code naar je. Wij zorgen dat een steekwagen klaar staat zodat je zelf je bestelling kunt inladen wanneer je maar wilt.

 

Met ingangsdatum van vrijdag 13 maart zijn bij Hunter Safes diverse maatregelen van kracht om de impact van het Corona-virus te beperken. Het doel van deze maatregelen is om zoveel mogelijk te voorkomen en te vertragen dat het virus zich verspreidt.

 

Aan onze kantoormedewerkers en monteurs zijn instructies verstrekt rondom thuiswerken, werken op locatie, op reis gaan naar risicogebieden en hygiëne. Zij zijn tevens voorzien in de benodigde hygiëne-maatregelen. Wij volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM.  

 

Wij maken je graag attent op onderstaande voorzorgsmaatregelen die invloed kunnen hebben op onze dienstverlening:

 

- Wij schudden geen handen;

- Wij werken op een gepaste afstand van minimaal 1,5 meter;   

- Wij ontvangen geen contant geld maar vragen je dit over te maken op onze rekening of via onze online betaalverzoek; 

- Pakbonnen worden niet afgetekend door de ontvanger maar door onze chauffeur/medewerker; 

- Wij wassen regelmatig onze handen en willen je vragen dat ook te doen;

- Bij bestellingen zonder de service montage en/of inhuizen vragen wij je de deur te openen en om 1,5 meter minimaal afstand te houden;  

- Bij montages en/of inhuizen van kluizen wordt van je verwacht om minimaal 1,5 meter afstand te houden van onze medewerkers ofwel de ruimte te verlaten waar de kluis geplaatst dient te worden. Je wordt verzocht om niet onze medewerkers te helpen bij het inhuizen en verankeren;

- Klanten die in quarantaine of klanten die griep-/verkoudheidsverschijnselen hebben vragen wij dit vooraf door te geven zodat wij de bestelling voor de deur kunnen zetten.

 

Samen zorgen wij voor de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en van onze klanten bij Hunter Safes. Wij vertrouwen op je begrip en medewerking. 

 

Bekijk ons gehele assortiment wapenkluizen of neem contact met ons op als je nog vragen hebt. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.