Wapenkluis kopen

Koop een gecertificeerde wapenkluis en bescherm de inhoud van je wapenkluis tegen diefstal. Met de Hunter Safes wapenkluis voldoe je aan de Wapens- en munitiewet en zorg je ervoor dat wapens en munitie veilig in de wapenkluis liggen. Vuurwapens en munitie zijn verplicht op te bergen in een wapenkluis S-1

Soort wapenkluis

 • Geweerkluis
  Geschikt voor minimaal 1 geweer. Eventueel uitgevoerd met binnenkluis voor munitie en andere toebehoren.
 • Pistoolkluis
  Geschikt voor minimaal 1 (dienst)pistool en eventueel voorzien van binnenkluis voor munitie.
 • Munitiekluis
  Geschikt voor opbergen van munitie van geweren en pistolen. 
 • Bedkluis / flatsafe
  Liever de wapenkluis onopgemerkt onder je bed plaatsen? Of ruimtegebrek? Dan is een bedkluis ook een goed alternatief. 

Wapenkluizen zijn in verschillende maten en soorten verkrijgbaar. Belangrijk om te weten is dat je vooraf weet wat je in de wapenkluis gaan opbergen. Zo weten wij uit praktijk dat je beter een grotere wapenkluis kunt nemen dan dat je achteraf hebt dat je een te kleine wapenkluis hebt gekocht. Doorgaans is een wapenkluis bedoeld voor alleen wapen- en munitieopslag. Maar dit kan ook bescherming bieden voor geld, documenten en andere goederen. Onze wapenkluizen zijn verkrijgbaar in verschillende normen.

Wapenkluis S-1

Momenteel voldoe je al aan de Wapen- en munitiewet in Nederland en België als je een wapenkluis koopt met de klasse S-1 / EN 14 450. De wapenkluis dient wel degelijk vastgezet te worden met keilbouten, chemische ankers en/of verlijming aan de muur en/of vloer. 

Wapenkast

Wapenkasten zijn kasten die niet gecertificeerd zijn en in de praktijk afgekeurd worden door de medewerkers van Bijzonder Wetten van de Politie. Daarom verkopen wij geen wapenkasten aan onze klanten. 

Bescherm je wapens en munitie. Wapenkluis kopen doe je bij Hunter Safes!

Pagina 1 van 6