Levering luxe pantserglas wapenkluis

Levering luxe pantserglas wapenkluis

Van de week is deze unieke wapenkluis 1671 met kogelwerend veiligheidsglas gemonteerd en ingericht. Lees voor meer informatie over deze wapenkluis in dit artikel.

Luxe wapenkluis met veiligheidsglas

Deze week is bij een klant van ons een unieke wapenkluis gemonteerd en ingericht in sfeervolle ruimte waar de jacht centraal staat. Het biedt de mogelijkheid om de unieke verzameling jachtgeweren tentoon te stellen achter kogelwerend en inbraakwerend glas. De groene viltbekleding zorgt ervoor dat de geweren chique naar voren komen.

 

Flexibel en krasvrij wapens opbergen in de wapenkluis

Door de unieke ophangsysteem "Slatwall" is het mogelijk om de geweren op elke gewenste plek op te hangen aan de achterwand van de wapenkluis. Het gebruik te maken van de "Gun Cradles" kunnen de geweren krasvrij opgehangen worden.

Verder zouden nog pistolen opgehangen kunnen worden op slatwall systeemwand met de pistoolsteunen "Slatwall Snipers". 

Slatwall Sniper

 

Mooie en unieke wapenkluis! Dat vinden wij. Wij zijn benieuwd wat jij vindt van deze wapenkluis en laat een reactie hieronder achter.

 

Wil je meer weten over de specificaties van de luxe wapenkluis met veiligheidsglas? Ga dan naar "Wapenkluizen met glas" pagina. Of neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.