Inbouw wapenkluis op maat

Inbouw wapenkluis op maat

Wapenkluis op maat gemaakt voor in een bestaande kast.

In onze vorige blog konden jullie lezen dat wij onze wapenkluizen kunnen inbouwen in meubels, maar ook dat wij een wapenkluis op maat kunnen produceren.

 

De klant van de wapenkluis in deze blog heeft ons benaderd, omdat hij graag een wapenkluis wilde hebben die precies past in een bestaande kast. Nadat wij de wensen van de klant hebben geïnventariseerd en de kastruimte hebben opgemeten zijn wij aan de slag gegaan in onze productie!

 

Onze technisch tekenaar heeft een tekening gemaakt. Na het akkoord van de klant op de technische tekening zijn wij in de productie aan de slag gegaan met het produceren van zijn wapenkluis. Eerst naar de plasmasnijder en daarna door naar onze lassers. Gevolgd door de poedercoating en als laatste naar de montage. 

 

De gerealiseerde wapenkluis biedt ruimte voor 20-24 wapens en is voorzien van een aparte munitiekluis. Deze munitiekluis is door middel van bouten vastgezet op de wapenkluis. Zowel de wapenkluis als de munitiekluis zijn voorzien van elektronische sloten en een verzonken hendel. Uiteraard is de wapenkluis gecertificeerd conform klasse S1 / EN 14450. De wapenkluis is volledig voorzien van viltbekleding ter bescherming van de wapens. 

 

Uiteindelijk hebben onze monteurs de wapenkluis afgeleverd en geïnstalleerd. 

De wapenkluis heeft een mooie plek gekregen en de klant kan nu zijn wapens en munitie veilig en discreet opslaan. 

 

Ook op zoek naar een maatwerk wapenkluis?

Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag mee!

 

 

 

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.