Hunting Libramont

Hunting Libramont

Hunting Libramont is een jachtbeurs die georganiseerd wordt op 20 t/m 22 april 2018 in Libramont België. Voor iedereen die op zoek is naar een passende wapenkluis of voor meer informatie over wapenkluizen.

Hunting Libramont is een jachtbeurs die georganiseerd wordt in Libramont op 20 t/m 22 april 2018. Voor iedereen die op zoek is of inspiratie opdoet naar een passende wapenkluis kom langs op de Hunter Safes stand en laat ons weten waar je naar op zoek bent. Wij hebben voor alles en iedereen de oplossing op het gebied van wapenkluizen. Wij zijn immers jagers die begrijpen wat de (jong)jager precies nodig heeft.

Hunting Libramont Hunter Safes

 

Voor de snelle beslisser hebben wij onder andere beursmodellen op onze stand staan en wij zullen speciale innovatieve wapenkluizen laten zien. Het is tevens mogelijk om uw bestelling te laten plaatsen bij ons in de stand. Wij leveren je wapenkluis ook in België, Frankrijk en Duitsland. Bij ons is alles bespreekbaar! Of het nou gaat om een maatwerk wapenkluis, een standaard wapenkluis of advies op maat. Wij zijn producent van wapenkluizen en wij hebben de beste oplossing voor je. Dus kom langs bij ons op de Hunting Libramont!
Hunting Libramont beursstand

 

Waar is de jachtbeurs Hunting Libramont?
De jachtbeurs wordt gehouden in Libramont Exhibition & Congress gebouw in de hallen 2 en 3. 

 

Wanneer? 
De jachtbeurs wordt gehouden van 20-22 april 2018, van 10:00-18:00u. 

 

Tickets kopen? 
Via de website van Hunting Libramont kun je tickets kopen voor je bezoek aan de Hunting Libramont. 

 

Meer info kun je vinden op de website van Hunting Libramont: 
http://www.hunting-expo.com. 

Hunting Libramont uitnodiging Hunter Safes

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.