Grote wapenkluis op maat voor schietsportvereniging

Grote wapenkluis op maat voor schietsportvereniging

Ruime, grote wapenkluis op maat gemaakt voor een schietsportvereniging.

Voor een schietsportvereniging hebben wij deze prachtige, ruime wapenkluis geheel op maat en naar wens van de klant geproduceerd!

De ruime wapenkluis dient als dagkluis voor het veilig opbergen van pistolen en lange geweren. De belangrijkste wens van de klant was een grote en ruime wapenkluis om veel wapens in op te kunnen bergen. Wij hebben aan deze wens kunnen voldoen door in de wapenkluis ruimte te maken voor 59 pistolen en 5 geweren. Aan de rechterkant staan de geweren op een verhoging, zodat daaronder meer ruimte is gecreëerd voor de pistolen. Daarnaast was de wens om de geweren en pistolen op een praktische manier snel uit te kunnen delen aan leden. 

 

Op verzoek van de klant zijn de sloten van de binnenkluizen gelijksluitend. Daarnaast heeft deze grote wapenkluis twee uittrekbare en afsluitbare laden met halverwege een blokkade. 

 

Uiteraard is deze grote wapenkluis gecertificeerd conform klasse S1/EN 14 450.

 

Wij zijn dankbaar voor het gestelde vertrouwen in ons en wensen de klant veel plezier van deze prachtige, ruime wapenkluis! 

 

Ook op zoek naar een grote wapenkluis, maar voldoet een standaard wapenkluis niet aan uw wens?
Geen probleem: wij produceren zelf onze wapenkluizen en hebben daarom voor alles en iedereen een oplossing! Neem vrijblijvend contact met ons en wij denken graag mee.

 

Team Hunter Safes
[email protected]
0541-234444

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.