Deelname Land Rover Claybird Trophy

Deelname Land Rover Claybird Trophy

Hunter Safes faciliteert haar wapenbunker en showt haar unieke wapenkluizen tijdens de "Land Rover Claybird Trophy" dagen op 31 augustus tot en met 2 september 2018 in Lovendegem (België)...

Land Rover Claybird Trophy 2018

De Land Rover Claybird Trophy is weer terug van weggeweest. Namelijk 17 jaar. Nu krijgt het grote publiek en bedrijven de kans om deze traditie weer voort te zetten. Het evenement omvat (inter)nationale schietwedstrijden en een beurs waar vele bedrijven staan. Er zijn diverse activiteiten te doen tijdens deze dagen op Het Kasteel van Lovendegem in België.

 

Hunter Safes sponsort Land Rover Claybird Trophy 2018

Hunter Safes presenteert haar collectie wapenkluizen in Lovendegem. Kom bij ons langs in de stand voor meer informatie en advies voor uw wapenkluis. Hunter Safes sponsort dit evenement in vorm van het beschikbaar stellen van haar wapenbunker tijdens de Land Rover Claybird Trophy dagen in Lovendegem (België). Hierdoor bieden wij de mogelijkheid dat bezoekers hun wapens veilig kunnen opbergen in onze speciaal ontwikkelde wapenbunker. Tevens zal Hunter Safes een deel van haar assortiment ten toon stellen tijdens de Land Rover Claybird Trophy in Lovendegem. 

 

Waar is de Land Rover Claybird Trophy 2018? 

De Land Rover Claybird Trophy vindt plaats op het Kasteel Lovendegem.

 

Bron: taptoe.be

 

Meer informatie? 

Bezoek de website van Land Rover Claybird Trophy voor meer informatie over activiteiten, achtergronden, deelnemende bedrijven en toegangsprijzen op dit evenement. 

 

Of neem contact met Hunter Safes op als u specifieke vragen hebt over onze wapenkluizen of diensten tijdens de Land Rover Claybird Trophy dagen in Lovendegem te België. 

Reacties

  1. Cor Denneman Heilscher Cor Denneman Heilscher

    Dat ziet er gelikt uit, waarde Sander! Vanaf de zijlijn genieten Els en ik namens mede-initiator en -sponsor mee van de positieve ontwikkelingen tussen Caroline en jou...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.