Wapenkluis 2140 - een tweedeurs wapenkluis klasse S1 gecertificeerd

Wapenkluis 2140 - een tweedeurs wapenkluis klasse S1 gecertificeerd

Een grote wapenkluis met voldoende ruimte voor lange geweren.

Op verzoek van een klant: wapenkluis 2140 voorzien van twee deuren!

 

Deze ruime wapenkluis is geproduceerd conform klasse S1 en vanwege de diepte, die maar liefst 60 cm is, kunnen er een groot aantal geweren veilig in opgeborgen worden. De wapenkluis heeft plek voor maar liefst 54 geweren. De maximale wapenlengte is 124 cm. De ideale wapenkluis voor bijvoorbeeld schietsportverenigingen! 

 

De wapenkluis heeft verstelbare wapensteunen, waardoor de lange geweren gemakkelijk in twee of zelfs drie rijen geplaatst kunnen worden. 

 

De wapenkluis is voorzien van twee binnenkluizen voor het veilig opbergen van munitie. Beide binnenkluizen zijn (apart van elkaar) afsluitbaar met een sleutel.

  

De deuren van deze wapenkluis zijn voorzien van vakken. Door deze vakken wordt de ruimte maximaal benut. Deze extra ruimte kan gebruikt worden voor het opbergen van kleine voorwerpen of jachtaccessoires. 

 

Zie hieronder de 3D-foto's van de wapenkluis 2140:

 

 

De tweedeurs wapenkluis is zeer degelijk uitgevoerd en uitgerust met een vergrendelingssysteem op zowel de rechter- als de linkerdeur.

 

Daarnaast is de ruime wapenkluis ook ideaal voor het opbergen van belangrijke documenten. Het is ook mogelijk om magnetische haken aan de deuren te monteren, zodat er sleutels opgeborgen kunnen worden.

 

De buitenafmetingen van deze wapenkluis zijn 1500x1000x600 mm en de wapenkluis weegt 200 kg. De wapenkluis is op verzoek van de klant uitgevoerd in de kleur antiek groen. 

 

Heeft u interesse in andere afmetingen? Geen probleem!

Wij zijn specialist op het gebied van maatwerk en gaan graag een nieuwe uitdaging aan ;).

 

Klik op deze link voor alle specificaties deze ruime wapenkluis.

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.