Maatwerk Pantzerglass wapenkluis

Maatwerk Pantzerglass wapenkluis

Zie in deze blog het eindresultaat van het maatwerkproject naar België!

Alleen bij Hunter Safes !! Scroll naar beneden voor het eindresultaat.

 

Voor een klant hebben wij drie Pantzerglass wapenkluizen mogen produceren, leveren én monteren samen met nog drie wapenkluizen. De klant heeft zijn ideeën en wensen aan ons kenbaar gemaakt en op basis daarvan zijn wij aan de slag gegaan.

 

En al zeggen wij het zelf, het resultaat mag er zijn! 

 

De drie Pantzerglass wapenkluizen zijn voorzien van kogelvrij glas en een Slat Wall systeem. De binnenkant van deze wapenkluizen zijn voorzien van paarse viltbekleding wat een mooi en elegant effect geeft. Dit effect wordt compleet gemaakt door de LED-verlichting die in de wapenkluizen is gebouwd. De bovenste wapenkluis is voorzien van gasveren, zodat de deur naar boven open gaat. 

 

De grote Pantzerglass wapenkluizen hebben beiden een afmeting van 1400x1550x300 mm. De bovenste Pantzerglass kluis heeft een afmeting van 750x1750x300 mm.

 

Naast de Pantzerglass wapenkluizen hebben wij drie wapenkluizen geleverd die gebruikt zullen worden als opbergkasten voor munitie en andere (jacht/schietsport) accessoires. Ook deze wapenkluizen zijn naar wens van de klant geproduceerd. 

 

De onderste wapenkluizen hebben beiden een afmeting van 650x1550x450 mm. De wapenkluis aan de linkerkant heeft een afmeting van 1700x550x450mm.

 

Alle wapenkluizen zijn voorzien van een dubbelbaard sleutelslot, 1-pins hendel en uitwendige scharnieren. Daarnaast zijn alle wapenkluizen gepoedercoat in RAL9005 zwart. 

 

Met dank aan ons Hunter Safes team hebben wij dit mooie project kunnen realiseren! 

 

Ben je op zoek naar een maatwerk wapenkluis?

Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! 

  

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.