Jacht & Buitenleven 2021

Jacht & Buitenleven 2021

Ben je jager of een buitenmens? Kom dan langs op de 10e editie van Jacht en Buitenleven beurs in Liempde. Loop bij ons binnen voor advies, inspiratie of een gezellig babbeltje!

Ben je jager of een buitenmens? Kom dan langs op de 10e editie van Jacht en Buitenleven beurs in Liempde. Loop bij ons binnen voor advies, inspiratie of een gezellig babbeltje! Verder zijn er nog genoeg andere activiteiten te vinden op deze beurs voor jong en oud.

 

Jacht en Buitenleven 2021

Beursevenement Jacht en Buitenleven 2021 in Liempde staat weer gepland voor 24 tot en met 26 september op Landgoed Velder te Liempde. Deze beurs is speciaal voor jagers en buitenmensen. Net als vorig jaar staat Hunter Safes met unieke wapenkluizen op de Jacht en Buitenleven beurs. Tijdens de beurs staat onze mobiele wapenbunker op het terrein voor het opslaan van wapens van standhouders en voor bezoekers. 

Beurs Jacht & Buitenleven 2017

 

Zoek je inspiratie, advies of gewoon even kijken?

Naast onze unieke assortiment wapenkluizen kun je ook bij ons terecht voor een vrijblijvende advies gesprek over je gewenste wapenkluis, munitiekluis en op het gebied van wet en regelgeving. Zet een van de Jacht en Buitenleven dagen alvast in je agenda! 

 

Wapenbunker als mobiele wapenkamer

 

Stand 98, dé plek voor wapenkluizen

Op stand 98 kun je ons vinden met onze eigen gemaakte wapenkluizen. Bekijk en voel hoe wij onze Hunter Safes kluizen maken. Wij gaan voor kwaliteit en de beste service. En staat de gewenste wapenkluis er niet tussen dan vraag ons om een offerte op maat te maken. Want daar zijn wij het sterkst in! 

Wij laten zien dat alles mogelijk is! 

 

 

Wat is er te doen op de Jacht en Buitenleven beurs?

https://www.jachtenbuitenleven.nl/

Waar is de Jacht en Buitenleven beurs?

 

Voor meer informatie over de Jacht en Buitenleven beurs en ticketprijzen kun je vinden op de website van de Jacht en Buitenleven.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.