Jacht en Buitenleven 2018

Jacht en Buitenleven 2018

Ben je jager of een buitenmens? Kom dan langs op de 8e editie van Jacht en Buitenleven beurs in Liempde. Loop bij ons binnen voor advies, inspiratie of een gezellig babbeltje! Verder zijn er nog genoeg andere activiteiten te vinden op deze beurs voor jong en oud.

Jacht en Buitenleven 2018

Beursevenement Jacht en Buitenleven 2018 in Liempde staat weer gepland voor 21 tot en met 23 september op Landgoed Velder te Liempde. Deze beurs is speciaal voor jagers en buitenmensen. Net als vorig jaar staan wij met onze unieke wapenkluizen op de Jacht en Buitenleven beurs. Tijdens de beurs staat onze mobiele wapenbunker op het terrein voor het opslaan van wapens van standhouders en voor bezoekers. Pas op neem wel goede bergschoenen of laarzen mee, want het is door het weer nogal drassig geworden. 

Beurs Jacht & Buitenleven 2017

 

Zoek je inspiratie, advies of gewoon even kijken? Kom dan langs op onze beursstand! Naast onze unieke assortiment wapenkluizen kun je ook bij ons terecht voor een vrijblijvende advies gesprek over je gewenste wapenkluis, munitiekluis en op het gebied van wet en regelgeving. Zet een van de Jacht en Buitenleven dagen alvast in je agenda en kom langs! 

 

Wapenbunker als mobiele wapenkamer

 

Wat is er te doen op de Jacht en Buitenleven beurs?

 

Waar is de Jacht en Buitenleven beurs?

 

Voor meer informatie over de Jacht en Buitenleven beurs en ticketprijzen kun je vinden op de website van de Jacht en Buitenleven.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.