Maatwerk nodig?

Bij Hunter Safes begrijpen wij dat een standaard wapenkluis niet altijd de perfecte oplossing is. Het kan zijn dat de ruimte waarin de wapenkluis moet komen te staan afwijkende afmetingen heeft of dat de standaard indeling van een wapenkluis niet voldoet aan de verwachting van de klant. Een andere reden kan zijn dat de klant graag iets exclusiefs wil zoals bijvoorbeeld een PantzerGlass wapenkluis. 

Omdat wij beschikken over een eigen machinepark waarmee wij verschillende metaalbewerkingen kunnen uitvoeren, bieden wij de mogelijkheid om onder andere wapenkluizen en kluisdeuren op maat te produceren. Denk hierbij o.a. aan diverse afmetingen, kleuren, hendels, sloten, viltbekleding, verlichting, maar ook uittrekbare lades, uitwendige scharnieren, dubbele deuren of een Slat Wall. 

Binnen in ons familiebedrijf werken wij met ervaren (productie)medewerkers. Alle processen hebben wij binnenshuis geregeld. Van technisch tekenaar tot chauffeur en van lasser tot servicemonteur. Met ons team weten wij vrijwel altijd een oplossing te vinden voor onze klanten en zijn wij trots op de producten die wij produceren. 

Op deze pagina zijn voorbeelden te vinden van reeds gerealiseerde maatwerkproducten. Omdat maatwerk unieke producten zijn werken wij voor deze categorie op offertebasis. Reeds gerealiseerde projecten zijn daarom niet in de webshop bestelbaar.

Interesse in een maatwerkproject of wil je graag dat wij meedenken?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op! 

 

Pagina 1 van 2