• Hunter Safes

Wapenkluis nodig?

Dan ben je bij Hunter Safes op het juiste adres. Een familiebedrijf die, sinds 1989  gespecialiseerd is in het ontwerpen, produceren, leveren en monteren van wapenkluizen voor haar klanten over de hele wereld.  Van standaard tot maatwerk wapenkluizen.  

 

Jouw wapenkluis goedgekeurd bij de Politiecontrole!

Speciaal voor jou certificeren wij onze wapenkluizen. Standaard is je wapenkluis bij ons klasse S-1 / EN14450 of hoger gecertificeerd.  Hierdoor wordt je wapenkluis altijd goedgekeurd door de Bijzondere Wetten van de Politie. Hunter Safes garandeert deze goedkeuring. Het enige wat je nog te doen staat is om jouw wapenkluis goed en degelijk te verankeren.

 

Met trots gemaakt

Als enige in Nederland produceren wij zelf onze wapenkluizen vanuit eigen fabriek en daar zijn wij trots op. Wij gebruiken materialen en onderdelen afkomstig uit de Europese markt. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van onze wapenkluizen garanderen.

 

Maatwerk en accessoires

Doordat wij zelf de wapenkluizen produceren bieden wij vele mogelijkheden om jouw eigen wapenkluis te configureren. Kies bijvoorbeeld voor extra diepe uitvoering, andere kleuren, sloten hendels, viltbekleding, kogelwerend veiligheidsglas of zelfs verlichting voor jouw wapenkluis.

 

Discreet en reclamevrij

Wij produceren en leveren rechtstreeks aan onze klanten. Tevens leveren wij onze producten aan onder andere de Politie, Defensie, Marechaussee en andere bedrijven die te maken hebben met onder andere wapenopslag. Discreet en reclamevrij bezorgen wij je bestelling om jouw privacy te waarborgen. 

 

Vele verlofhouders gingen je al voor. Nu jij nog!

Al vele jagers, sportschutters en wapenverzamelaars gingen je voor.
Hunter Safes heeft voor alles en iedereen een oplossing.

 

Niet lang willen wachten? Bestel een voorraadmodel wapenkluis, pistoolkluis of munitiekluis.